
Ет бөліктерінің жіктемесі туралы көбірек біліңіз
ҚАЗАҚСТАНДЫҚ МӘРМӘР СИЫР ЕТІ
«KAZBEEF» ҚАЗАҚСТАНДЫҚ МӘРМӘР СИЫР ЕТІ – ӘЛЕМДІК ТЕХНОЛОГИЯЛАР МЕН СТАНДАРТТАР БОЙЫНША ӨНДІРІЛЕТІН ҚАЗАҚСТАНДЫҚ МӘРМӘР СИЫР ЕТІ
Өз бөлігіңді біл
Ең жақсысын таңда
Тінтуір меңзерін өзіңізді қызықтыратын сиыр етінің бөлігіне апарыңыз және ол туралы толық ақпаратты біліңіз!
Үлкен және нәзік талшықтардан тұратын бел бөлімі.
Chuck short ribs (Жауырын бөліктерінің қабырғалары)
Жауырын бөліктерінің қабырғалары
Chuck tender (Жауырынның үлкен кесек еті)
Жауырынның алдыңғы бөлігі 116B
Petite tender (Жауырынның кішкентай кесек еті)
Жауырынның кесек еті 114F
Гуляш 135A
Жауырынның сыртқы бөлігі 114D
Neck boneless (Мойын бөлігінің сүбесі)
Мойын бөлігінің сүбесі
Chuck roll (Тазартылған жауырынның астыңғы еті)
Жауырынның астыңғы еті Chuck roll, 116А
Майлы қабаттардың ең көп саны бар сүйексіз арқа бөлігінің жұмсақ еті. Ет нәзік және сөлді, сиыр етінің дәмі мен хош иісі бар. Бұл стейктерді дайындаудың классикалық көзі.
Сиыр қабырғалары
Rib strips (Қабырға аралық ет)
Қабырға аралық ет
Ең нәзік және құнды ет, өйткені бұл бұлшықет қозғалысқа қатыспайды.
Tri-tip steak (Трай-стейк түрі)
Трай Тип жұмсақ еті 185D
Top Striploin butt (Жамбас басы)
Жамбас басы бөлігінің жоғарғы бөлігі 184B
«Пиканья» стейкі 1184D
Жамбас бөлігінің бүйір бөлігі 167A
Күміс жалпақ (Сан етінің сыртқы бөлігі)
Сан етінің сыртқы бөлігі 171В
Topside (Сан етінің ішкі бөлігі)
Сан етінің ішкі бөлігінің жұмсақ еті 169
Жамбастың сыртқы бөлігінің сүбесі 171С
«ОссоБуко» стейкі
Brisket (Төс бөлігінің сүбесі)
Мәрмәр сиыр етінің төс бөлігі 120
Жамбас басының төменгі бөлігі 185А
«Фланк» стейкі 193
Жамбас басының төменгі бөлігі 185A
(ХЭНГЕР СТЕЙК)
140 HANGING TENDER
(МАЧЕТЕ СТЕЙК)
121C OUTSIDE SKIRT
СТЕЙКІҢДІ БІЛ!